Peter and Penny's House

 

Peter and Penny wanted to replace their inefficient conservatory and make better use of the space they already had. A key aspect of the brief was to also improve the visual and physical connection with the lovely mature garden. The kitchen was opened up and linked with the new garden room, which in turn flows seamlessly to the outside. A new pyramidal rooflight and high performance glazing allowed a strong visual link with the garden and high levels of natural light while still keeping heat loss to a minimum. The extension is clad in locally sourced sweet chestnut that will gradually weather as the building ages.

  • Houzz - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

© 2018 All Rights Reserved

Unit F2 The Old Tannery
117 The Midlands
Holt, Wiltshire
BA14 6RJ

01225 784174

hello@joma.studio

JOMA is the trading name of JOMA Architecture Ltd

Company Registration No. 09833340

Registered office: BA14 6RS

RIBA Chartered practice 20013822

VAT No. 261873487